THE CREW

Bjarne Sørensen
BJS

Michael Dinesen
MID

Rasmus Hintze
RAH

Lars Utoft Nielsen
LUN

Peter Toft
PET

Christian Mørk
CHM

Flemming Saaby
FSN

Christian Knudsen
CHK

Thomas Eje
THE

Jakob Thomsen
JAT

Peter Lorentzen
PML

Dennis Jensen
DEJ

Matias Muldvad
MAM

Steen Linnet
SLS

THE SIMULATOR

Simulatoren som drives af Simex Aviation Traning, er baseret på en Boeing 737-800 og er en Fixed Based Simulator, hvilket betyder at den ikke er monteret på en hydraulisk platform, men simulerer stadig alle systemer, kontakter, knapper og styrekontroller ned til mindste detalje. Flyvegenskaberne er baseret på data fra Boeing og ligger dermed helt tæt op af virkeligheden. Alt dette styres af i alt 6 high-end computere.

Det visuelle system giver et 220 graders wrap-around-view, hvilket gør man man trods manglende bevægelse stadig føler bevægelse, da ens sanser snydes optisk.

Bagerst er der en instruktørstation med en touchskærm, hvorfra instruktøren med et tryk kan repositionere flyet til en lufthavn i hele verden, lave fejl på flyets systemer, loade træningsscenarier og ikke mindst overvåge piloternes færdigheder.

Herfra kan instruktøren også programmere vejret, som kan sættes op efter eget ønske, mens det er også muligt at downloade virkelighedens vejr ind i simulatorens virtuelle verden, og således at hvis der eksempelvis er regn og rusk i Kastrup, så vil du opleve det samme i simulatoren.

I alt 32 højtalere og 8 subwoofere sørger for at sætte den rigtige atmosfære, således at når man træder ind i cockpittet, vil man hurtigt glemme at man er i en simulator.

Simulator